Søstrene Brammer holdte vagtskifte i februar 2016

Brammers menuer har altid været et familiefirma.

Heidi og Jeanne Brammer startede Brammers menuer i 1996, og var der sammen til 2012, hvor Jeanne tog 3 år på Louisiana museum of modern art, hvor hun fik ny inspiration

Jeannes passion er mad, og har på Louisiana lært det moderne nordiske køkken grundigt at kende.
Derudover har hun været en del af teamet der laver gourmet middage til åbnings ceremonier og sponsor pleje på museet.

I 2016 overtog Jeanne køkkenet

Jeanne har fået et sammenarbejde i hus med Grambogård, som står for dyrevelfærd fra fødsel til slagtning. Resultatet er kød af højeste kvalitet, med en vidunderlig smag
Jeanne har sammensat menuer som kan findes her på siden. Det er god ærlig mad af høj kvalitet ligesom mad fra Brammers skal være.

Jeanne har valgt udelukkende at have råvarer fra frilandsdyr, sæsonens råvarer helst inden for Europa, for at kunne lave helt fantastisk dejlig mad til Jeres fremtidige fester, med masser af kærlighed i.

Hvis I har nogle spørgsmål så er Jeanne klar ved telefonen.

De bedste hilsner fra
Brammers menuer
Jeanne Brammer