Bryllupsmenuen
Vi er super stolte af denne formidable bryllupsmenu. Den har alt, hvad et romantisk hjerte kan begære, og glæder både øjet, næsen, ganen og maven. Vi anbefaler på det kraftigste at man har en kok til at anrette, skære og lune i køkkenet. Vi har rigtig dygtige kokke fra Brammers, der vil være stolte af at gøre dette. Og har I selv en kok der vil hjælpe Jer, skal vi nok briefe denne med en god beskrivelse. Det vigtigste i vores køkken er at I får maden, på den bedste måde den kan være.
(Brammers menuer bruger udelukkende kød fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)
Første forret:
Røget laks fra Daniel Letz på bund af blomkålspure, med syltede rødløg og friske ærteskud
Anden forret:
Frivands! Store rødrejer stegt i smør og hvidløg med salat, mango og chili
Ganerenser:
Champagnesorbet fra Peter Beier is
Hovedret:
Skiver af stegt kalvefilet med ristet østershatte, små kartofler med skræl, sauce bordelaise og franske ærter med sprøde salatblade
Efterret:
Vesterhavsost med rabarberkompot og hjemmebagt knækbrød
Dessert:
Brammers koldskålsmousse på bund af kammer junke crumble, med friske bær og smukke blomster
Pris pr. kuvert kr. 599,-
Ring til os på Tlf 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger din store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel herunder
Med venlig hilsen
Jeanne Brammer