Bryllupsmenuen

Vi er super stolte af denne formidable bryllupsmenu. Den har alt, hvad et romantisk hjerte kan begære, og glæder både øjet, næsen, ganen og maven. Vi anbefaler på det kraftigste at man har en kok til at anrette, skære og lune i køkkenet. Vi har rigtig dygtige kokke fra Brammers, der vil være stolte af at gøre dette. Og har I selv en kok der vil hjælpe Jer, skal vi nok briefe denne med en god beskrivelse. Det vigtigste i vores køkken er at I får maden, på den bedste måde den kan være.

(Brammers menuer bruger udelukkende kød fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)

 

Første forret:

Røget laks fra Daniel Letz på bund af brændt blomkålspure, med syltede rødløg og friske ærteskud

 

Anden forret:

Frivands! Store rødrejer stegt i smør og hvidløg med salat, mango og chili

 

Ganerenser:

Champagnesorbet fra Peter Beier is

 

Hovedret:

Skiver af stegt kalvefilet med ristet østershatte, små kartofler med skræl, sauce bordelaise og grøn salat med grønne asparges og ærter citron og honning

 

Efterret:

Vesterhavsost med bagt blomme og hjemmebagt knækbrød

 

Dessert:

Brammers egen hvide chokolademousse med Cuba caramel og friske bær

 

Pris pr. kuvert kr. 599,-

Ring til os på Tlf 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger din store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel herunder

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

    Er dette en bestilling eller forspørgsel?

    BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

    Dit navn

    Email:

    Adresse:

    Postnummer:

    Telefon:

    Dato for arrangementet:

    Gæster inviteres til kl:

    Ca. antal personer til Brammers Bryllupsmenu

    Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

    Ønskes serverings personale med?

    Ønskes kok med?

    Evt. bemærkninger

    Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"