Brammers faste menuer

Hos Brammers menuer er vi specialister i mad ud af huset og i at sammensætte delikate, årstidsbestemte menuer. Men på vores menukort finder du også to faste menuer, som dur til alle fire årstider.

Vores lækre amerikanske brunch og receptionsmenu/fingerfoods er begge ideelle til anledninger året rundt og kreeret fra bunden med de bedste, naturlige råvarer.

 

Amerikansk brunch – morgenmad og frokost i én

Den klassiske amerikanske brunch, som vi kender den, er sammensmeltningen af morgenmad og frokost i ét samlet måltid. Brunchen er derfor perfekt at servere til f.eks. kobber-, sølv- eller guldbryllupper, hvor gæsterne typisk ankommer henad formiddagen.

Brammers menuers amerikanske brunch har klassiske brunch-pandekager med skøn ahornsirup, scrambled eggs og bacon, ristede luksus-brunchpølser fra Grambogård, hjemmelavede marmelader, osteanretninger og meget andet på menuen. Et stort og delikat måltid til de sultne formiddagsgæster til 225,- pr. person.

 

Receptionsmenuen – lækre fingerfoods til reception eller åbent hus

Vores receptionsmenu er indrettet, så at den er praktisk og lige til at gå til ved f.eks. receptioner og åbent hus-arrangementer, hvor gæsterne spiser med fingrene. De lækre fingerfoods kommer desuden flot anrettet på fade, så de er mindst ligeså lækre og indbydende at se på, som de er velsmagende.

Du kan vælge mellem tre størrelse menuer, hvor du bl.a. får du sandwich med laks og kaperscreme, bambuskål med perle cous cous, Kanapeer med oksekød og syltet grønt eller rejer med vores lækre citronmayonaise, smørstegt rugbrød med humus, Grambogårds timianpølse, røget kammusling, marinerede kartofler, oste og brownie med Peter Beier chokolade.

En velsmagende og indbydende buffet perfekt til stående selskaber. Priserne starter fra 99,- pr. kuvert.

 

Catering og diner transportable i hele Nordsjælland

Brammers menuer servicerer hele Nordsjælland inkl. Glostrup, Brønshøj, Kongens Lyngby, Hellerup, Helsingør, Hornbæk, Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Værløse og Frederikssund.

Vi laver dejlig, hjemmelavet festmad, som du enten selv kan komme og hente på vores adresse i Kvistgård, eller som vi kan komme og levere hos dig. Foruden de faste menuer, har vi også lækre buffeter, som vi komponere ud fra årstidernes aktuelle råvarer.

.

 

Skal du bruge hjælp i køkkenet?

Vores dygtige serveringsdamer kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebrygning.

Ring til os på tlf. 70 20 95 90 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fest.

 

Med venlig hilsen,
Jeanne Brammer