Receptionsmad / Fingerfoods

Herunder har vi skrevet vores udvalg af små retter og anretninger til en reception, en velkomst, et møde, en cocktailparty eller hvor som du synes at det passer til

Vi anbefaler at man vælger 3 ting til en velkomst, 5 ting til et lille møde, 10-14 ting til receptionen, alt efter om den ligger efter et måltid, eller som erstatning for et måltid

Vi hjælper gerne til med at sammensætte retterne med dig.

Receptionsmenuen laves til minimum 10 kuverter

 

Kanapeer: (De er større end en pindemad, og en svarer til en meget stor mundfuld!)

 

På ristet lækkert brødsnedker rugbrød:

  • Kanape med æggesalat og purløg
  • Kanape med skinke, dijonnaise og purløg
  • Kanape med røget laks, peberrodscreme og radise
  • Kanape med roastbeef, peberrodscreme og skovsyre
  • Kanape med rejer og citronmayonnaise og dild
  • Kanape med spicy tunmousse
  • Kanape med Kartoffel, rygeost og ørredrogn
  • Stegt flæsk med kartofler og persillesauce i en mundfuld!! ( Måske i to )
  • Blinis med pisket creme fraiche, ørredrogn og hakkede purløg
  • Agurk med rygeost og ørredrogn
  • Agurk med blodappelsinkugler og urtecreme

 

Ægte Caviar. (Vi bruger med stolthed den danske fra Lyksvad)

  • 1 tallerken med 30gr. Lyksvad Caviar 8 blinis, creme fraiche og finthakket løg kr. 450kr.

 

Små fingersandwich: (på grov toast)

  • Med røget laks, syltede rødløg og urtecreme
  • Med krydret pølse og pesto
  • Med skinke og ost
  • Med agurk og cream cheese
  • Med roastbeef, peberrodscreme og syltet agurk

 

Små retter:

  • Lille skål med grønsagsstave og dip
  • Brombærbagt rødbedetern med peberrodscreme og pinjekerner i bambusskål
  • Smørstegt brødsnedker rugbrød med aromatisk blomkålspurre
  • Bagt laks med urtecreme, cherrytomat og ærteskud

 

På pinde:

  • Timianpølse i baconsvøb
  • Cherrytomater og mozzarella kugler
  • Frivands! rødrejer (store) stegt i hvidløg og smør
  • Rosastegt okseinderlår med svampemayonnaise og grønkål

 

Oste:

  • Æblerøgede cheddar med drue
  • Arla unika Høgelundgårds bluecheese med bagt blomme
  • Vesterhavsost med god oliven

 

Desserter:

  • Brownie bagt med Peter Beier chokolade, pyntet med nougatcreme
  • Brammers karamelchokoladekage
  • Små glas med hvid chokolademousse og bær
  • Små glas med havtornemousse
  • Små glas med Bailey cheesecake
  • Små glas med hindbærmousse, flødeskum og ristede nødder

 

3 enheder kr. 75,-pr. Kuv.

5 enheder kr. 125,- pr. Kuv.

8 enheder kr. 200,- pr. Kuv

10 enheder kr. 250,- pr. Kuv.

12 enheder kr. 300,- pr. Kuv.

14 enheder kr. 350,- pr. kuv. 

Herefter koster en enhed 20kr.

Hver del laves til minimum 10 kuv. (undtaget Caviar som er 8 kuv)

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

    Er dette en bestilling eller forspørgsel?

    BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

    Dit navn

    Email:

    Adresse:

    Postnummer:

    Telefon:

    Dato for arrangementet:

    Kanapeer:

    Caviar

    Små fingersandwich:

    Små retter:

    På pinde:

    Oste:

    Desserter:

    Ca. antal personer

    Gæster inviteres til kl:


    Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

    Ønskes serverings personale med?

    Evt. bemærkninger

    Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"