Dyrevelfærd

 

Brammers menuer er super glade for det fantastiske sammenarbejde vi har med Suså kød.

Mester aka. Slagter Christensen er den eneste der leverer kød i Brammers, fordi så ved vi, at dyrevelfærden er det vigtigste lige fra dyrene er små hos landmanden, til den dag de bliver slagtet. Suså har opnået det meget anerkendte GRMS certifikat, som betyder at dyrene også bliver behandlet godt og værdigt efter ankomsten på slagteriet. For mester er kvalitet lig med dyrevelfærd, og han har været i branchen i over 50 år, så han har set det meste!

Mester lover dette ved alle hans dyr:

Alle dyr er opvokset under etiske forsvarlige vilkår. Dyrene behandles efter principper om godt landmandskab, hvilket vil sige kvalitet og dyrevelfærd hele vejen fra de bliver født til de er på vores bord.

Dyrene udsættes ikke for lange udmattende transporter. Ikke alene er lange transporter uetiske over for dyrene, men kødets kvalitet daler også væsentligt idet dyrene bliver stresset og udmattede, og der ophober sig mælkesyre i musklerne inden slagtning, hvilket forringer kødets kvalitet væsentligt.

Den korte vej mellem landmand og slagteri, sker kun med uddannede vognmænd, og som hovedregel altid på luftaffjedrede lastbiler.