1-8 retters menu efterår

 

Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag. Det er efterår, med masser af dybe smage i råvarerne.
Vi er stolte af at præsentere vores favoritter i sommeren herunder.
Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum, så der er plads i maven til den næste nydelse.

Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,

Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.

 

Velkomst:

  • Blinis med ørredrogn, pisket cremefraiche og finthakket rødløg
  • Kanape med røget laks, peberrodscreme og urter
  • Kanape med rejer, dild og citrusemulsion

Pris pr. kuvert kr. 75,-

 

Forretter/Mellemretter

  • Torskeriette lavet med kapers og citron
  • Daniel Letz røget laks, med peberrodscreme, purløg og bagte tomater
  • Plukket hopballe kylling med svampe emulsion, persille, ristet østershatte og sprødstegt skind.
  • Zucchini Grillata, vegetar forret med grillet Zucchini æble salsa og persille
  • Alle forretter serveres med vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. Stk. Kr. 99,-

 

 Ganerenser:

2 kugler syrlig sorbet

Pris 25kr. pr. kuvert

 

Hovedretter: (Al kød i Brammers kommer fra danske dyrevelfærdsgårde)

  • Bornholmsk super mør kalvefilet med lækker svampesauce, ristede små kartofler, lækker grøn salat med friske bær, og bønner i bacon buket
  • Helstegt oksefilet (Hvis man ønsker forkælet oksemørbrad i stedet, koster det 50kr. mere pr. kuv. skriv i kommentarfeltet) fyldt med god smag. Skøn rødvinssauce, rosmarinstegte kartofler, dejlig grøn salat med blommer, nødder og feta, tomater med nøddebagte skalotteløg
  • Rosastegt dyreinderlår med brune og hvide kartofler vildtsauce, lune stegte svampe og waldorfsalat (+ 49 kr. pr. kuv.)
  • Æblebraiseret skinkeinderlår med hvidvinssauce serveres med timiankartofler, hertil en Klassisk broccolisalat, og salat med friske bær

Pris pr. kuvert kr. 245
Minimum 10 kuverter

 

Efterret:

Æblerøget cheddar med nødder.

Arla unika Høgelundgaard med bagte blommer i solbærkompot

Hertil hjemmebagt knækbrød

Pris pr. kuv. 59kr,-

 

Desserter

  • 3 gode oste med friske druer, frugt smørristet rugbrød og kiks(+25kr)
  • Brammers hvide chokolademousse med rå marineret brombær
  • Hindbærfromage med ristede hasselnødder og flødeskum
  • Bailey cheesecake med oreobund og friske bær
  • Hjemmesyltede pærer i rom med vaniljecreme og høvlet mørk chokolade

Pris pr. stk. kr. 79,

 

Natmad

  • Sandwich med hjemmelavet salater og pålæg. Kr. 30 pr. stk (Vi anbefaler 2,5 pr. kuvert)
  • Tomatsuppe med frisk basilikum og hjemmebagt brød. Kr 95 pr. kuv.
  • Saltmad; 3 forskellige lækre pølser med oliven, peberfrugt, løg og dejlig groft rugbrød kr.129 pr. kuv.

 

Vil du have en kok med til at stå for menuen?

Kokken sørger for maden holdes dejlig varm og enten tallerkenanretter maden eller anretter på fade.

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring til os på Tlf. 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger jeres store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel ved at benytte formularen.

    Er dette en bestilling eller forspørgsel?

    BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

    Dit navn

    Email:

    Adresse:

    Postnummer:

    Telefon:

    Dato for arrangementet:

    Gæster inviteres til kl:

    Ca. antal personer

    Ønskes velkomstretter?

    Vælg din forret

    Ganerenser

    Vælg din hovedret

    Efterret

    Vælg din dessert

    Vælg din natmad


    Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

    Ønskes kok med?

    Ønskes serverings personale med?

    Evt. bemærkninger