1-4 retters menu efterår

Forretter

  • Torskeriette lavet med kapers og citron
  • Daniel Letz røget laks, med peberrodscreme, purløg og bagte tomater
  • Oksecarpaccio med parmesan flager, pinjekerner, rucola, olivenolie og flagesalt
  • Zucchini Grillata, vegetar forret med grillet Zucchini hvidløg, persille og olivenolie
  • Alle forretter serveres med vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. Stk. Kr. 69,-

 

Hovedretter

  • Kalveculotte med lækker svampesauce, kartofler stegt i smør og blancherede bønner og lækker grøn salat med friske bær
  • Oksefilet med rødvinssauce, serveres med rosmarinstegte kartofler, grøn salat med bagte blommer og klassisk Cesar med brødcroutoner
  • Rosastegt dyreinderlår med brune og hvide kartofler vildtsauce, franske ærter og waldorfsalat (+ 39 kr. pr. kuv.)
  • Æblebraiseret skinkeinderlår med hvidvinssauce serveres med timiankartofler, hertil en Klassisk broccolisalat, og salat med friske bær

Pris pr. kuvert kr. 219.
Minimum 10 kuverter

 

Desserter

  • 3 gode oste med friske druer, frugt smørristet rugbrød og kiks(+25kr)
  • Mørk chokolade mousse med råsyltede brombær
  • Hvid chokolade ganache med friske bær og mørk chokolade
  • Brownies med dejlig hindbærsorbet, bær og vanilleskum

Pris pr. stk. kr. 69,-

 

Natmad

  • Sandwich med hjemmelavet salater og pålæg. Kr. 25 pr. stk.
  • Tomatsuppe med frisk basilikum og hjemmebagt brød. Kr. 59 pr person

Er dette en bestilling eller forspørgsel?

BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

Dit navn

Email:

Adresse:

Postnummer:

Telefon:

Dato for arrangementet:

Gæster inviteres til kl:

Ca. antal personer

Vælg din forret

Vælg din hovedret
(Alt kød i Brammers menuer kommer fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)

Vælg din dessert

Vælg din natmad


Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

Ønskes kok med?

Ønskes serverings personale med?

Evt. bemærkninger