BRAMMERS LILLE EFTERÅRS BUFFET

Tiden er til at trække inde døre, og nyde mørket og stearinlysene.
Vi håber at I vil nyde de menuer Brammers har sammensat til årstiden.

 

Brammers lille efterårs buffet:

(Alt kød i Brammers menuer kommer fra danske dyrevelfærdskvæg og grise)

  • Fad med håndpillede rejer, på bund af sprød salat med citronmayonnaise, tomat og dild
  • Rosastegt oksefilet stegt med grøn pesto
  • Dejlig pebersauce
  • Kartofler stegt med frisk persille
  • Stegte svampe med frisk estragon
  • Grøn salat med friske bær og honningedressing
  • små tomater med nøddebagte skalotteløg
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Brammers hvide chokolademousse med en twist af cuba caramel, pyntet med råmarinerede brombær

Pr. kuvert kr. 259,-
Laves til min. 8 kuv.

Hvis man hellere vil have oste istedet for en sød dessert (Chokolademoussen), laver vi gerne et dejligt ostefad med 2 oste, druer, chutney og smørristet  rugbrød og kiks for 20kr. mere pr. kuvert.

 

Vil du have personale med?

Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.

Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkner ved tallerken servering,

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring og hør nærmere på 7020-9590

Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel herunder
Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

Er dette en bestilling eller forspørgsel?

BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

Dit navn

Email:

Adresse:

Postnummer:

Telefon:

Dato for arrangementet:

Gæster inviteres til kl:

Ca. antal personer til Brammers Efterårs buffet

Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

Ønskes serverings personale med?

Ønskes kok med?

Evt. bemærkninger

Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"

jeanne brammer_15

jeanne brammer_14