EFTERÅRETS SUPER TILBUD TIL DE MANGE

Tiden er til at trække inde døre, og nyde mørket og stearinlysene.
Vi håber at I vil nyde de menuer Brammers har sammensat til årstiden.

 

Vælg en forret til at starte på:

  • Skiver af rosastegt okseinderlår med svampemayonnaise, lynsyltet bøgehatte og flot grønkål
  • Riette på torsk, citronskal og kapers, flot pyntet med friseesalat, skovsyre og friteret rucola
  • Serveres med hjemmebagt brød og smør

 

Vælg 2 slags Dyrevelfærds kød:

  • Oksefilet stegt med flagesalt og Dijon
  • Fad med svinemørbradbøffer og bløde løg
  • Svinemørbrad stegt med grøn urtepesto
  • Kalvetyksteg stegt som vildt med nelliker, enebær, allehånde og timian.
  • Hopballe kylling over- og underlår stegt med løvstikke
  • Skinkeculotte stegt med grøn pesto
  • Svinekam royal braiseret i god øl, urter og masser af kærlighed

 

Vælg 2-3 slags skønne salater til:
  • Lakridsbagte rødbeder
  • Broccolisalat med rødløg, bacon og solsikkekerner i en skøn syrlig sød dressing
  • Blandet salat med bagte blommer og god olivenolie
  • Nordisk coleslaw
  • Hjertesalat med friske bær og honningedressing
  • Rucola salat med blå ost og bagte blommer
  • Tomater med nøddebagte skalotteløg
  • Spidskålssalat med radiser og chilisyltede tomater

 

Og tag endelig 1-2 slags kartofler til:

  • Kartofler stegt i timianolie
  • Smørstegte kartofler med frisk persille på
  • Kartofler stegt i rosmarin
  • Kartoffel og bacon tærte
  • Kartofler stegt i smør og drysset med frisk kørvel, dild og persille

 

Og nu til den store finale, og der kan du vælge 3 desserter:
  • Syrlig havtornemousse med flødeskum og mørke chokoladespåner
  • Hindbærfromage med flødeskum og ristet hasselnøddedrys
  • Hvid chokolademousse med råmarineret brombær
  • Lækker blød brie med druer og kiks
  • Brownies bagt med Peter Beiers Cuba Chokolade, pyntet med nougatcreme og bær

 

Pris pr. kuvert

Kr. 309 fra 40 personer
Kr. 339 fra 30-39 personer
Kr. 359 fra 15-29 personer

 

Vil du have personale med?

Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.

Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkener ved tallerken servering,

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring og hør nærmere på 7020-9590

 

Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel til højre.

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

Er dette en bestilling eller forspørgsel?

BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

Dit navn

Email:

Adresse:

Postnummer:

Telefon:

Dato for arrangementet:

Gæster inviteres til kl:

Ca. antal personer

Vælg din forret

Vælg 2 slags Dyrevelfærds kød

Vælg 2-3 slags skønne salater til:

Og tag endelig 1-2 slags kartofler til:

Og nu til den store finale, og der kan du vælge 3 desserter:


Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

Ønskes serverings personale med?

Ønskes kok med?

Evt. bemærkninger

Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"