1-4 retters menu forår

Forret

  • Røget kammusling med blomkålspuré og ærteskud
  • Daniel Letz røget laks med rygeostecreme, purløg og langtidsbagte tomater
  • Oksecarpaccio med parmesan flager, pinjekerner, rucola, olivenolie og flagesalt
  • Røget dyreinderlår med balsamico glace, jordbær, druer og saltristede valnødder
  • Klassisk rejecocktail med håndpillet rejer, salat, thousand Island dressing og citron
  • Grillede asparges med stenbiderrogn, rørt cremefraiche, rødløg og dild

(Sælges til selskaber der holdes midt april til og med maj, pris ikke fast endnu)

Serveres med hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. kuvert kr. 65,-

 

Hovedretter:

  • Grambogård kalveculotte eller Kalvetyksteg med Madagaskar pebersauce, smørstegte kartofler, ingefærsyltede gulerødder og varm forårssalat
  • Grambogård oksefilet med rødvinssauce, rosmarinstegte kartofler, grøn salat og syltede tomater
  • Grambogård braiseret svinekam i mørkt øl serveres med stegte løgbåde, timian stegte kartofler sauce af lagen og salat med ærter og skalotteløg
  • Udbenet lammekølle braiseret med hvidløg, citron og timian. Hertil smørristede kartofler skysauce, tzatziki, og grønne salatblade og tomater vendt i olivenolie (+39kr pr. kuv.)

Pris pr. kuvert kr. 209,-

 

Dessert:

  • 3 danske oste med frisk frugt, kiks og smørristet rugbrød (+15kr pr. kuv)
  • Hjemmebagt brownie med god vaniljeis og rå marineret bær
  • Hvid chokolademousse med råsyltede brombær og mørk chokolade
  • Karamelchokoladekage og hindbærfromage med flødeskum og nøddedrys
  • Kirsebærfromage med amarena bær og flødeskum

Pris pr. kuvert kr. 65,-

 

Natmad:

  • Sandwich med hjemme lavet salater og pålæg.
  • Tomatsuppe med frisk basilikum, hjemmebagt brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 59,-

 

2 retter: kr. 250,-

3 retter: kr.299,-

4 retter: kr. 349,-

Er dette en bestilling eller forspørgsel?

BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

Dit navn

Email:

Adresse:

Postnummer:

Telefon:

Dato for arrangementet:

Gæster inviteres til kl:

Ca. antal personer

Vælg din forret

Vælg din hovedret

Vælg din dessert

Vælg din natmad


Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

Ønskes kok med for Kr. 995

Ønskes serverings personale med for Kr. 995 + kørsel

Evt. bemærkninger

Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"

jeanne brammer_9

jeanne brammer_3