1-8 retters menu forår

Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag.

Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum,så der er plads i maven til den næste nydelse.

Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,

Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.

 

Velkomst:

  • Blinis med ørredrogn, pisket cremefraiche og finthakket rødløg
  • Kanape med håndpillet rejer, citrusemulsion og frisk dild
  • Lille sprødstegt ramsløgspølse, viklet i bacon på pind

Pris pr. kuvert kr. 59,-

 

Forret/Mellemret

  • Smørstegt kammusling med blomkålspuré, syltede rødløg, rugbrødschips og ærteskud
  • Daniel Letz røget laks med urtecreme, friske krydderurter og radise
  • Oksecarpaccio stegt hårdt på kanten med parmesan flager, pinjekerner, rucola, olivenolie og flagesalt
  • Bagt lakseklods med sauce verte og dild. Hertil bruschetta med tomat, basilikum og løg
  • Jomfruhummerbisque med jomfruhummerstykker og grønt
  • Grillede asparges med stenbiderrogn, rørt cremefraiche, rødløg og dild (Sælges til selskaber der holdes midt april til og med maj, pris ikke fast endnu)

Serveres med hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. kuvert kr. 75,-

 

Ganerenser:

  • 2 kugler citrussorbet kr. 20

 

Hovedretter:

(Alt kød i Brammers menuer kommer fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)

  • Kalvefilet med svampesauce, tomatsalat med mozzarella, pommes rissolles og klassisk cesarsalat
  • Oksefilet med rødvinssauce, rosmarinstegte kartofler, grøn salat med feta, oliven, løg og semidried tomater, salat af bagt courgette vendt med persille
  • Braiseret svinekam i mørkt øl serveres med stegte løgbåde, timianstegte kartofler sauce af lagen og salat med tomat, lynsyltede rødløg og purløg
  • Udbenet lammekølle braiseret med hvidløg, citron og timian. Hertil smørristede kartofler skysauce, tzatziki, og grønne salatblade og tomater vendt i olivenolie (+39kr pr. kuv.)
  • Oksemørbrad ( +39kr. pr. kuv.) med valgfri sauce (Vælg imellem rødvinssauce, svampesauce eller pebersauce), pommes rissolles ELLER Flødekartofler, hertil salat med tomater, lynsyltede rødløg  og asparges. Babyspinat med melon og gode oliven

Pris pr. kuvert kr. 229,-

 

 Efterret:

  • Vesterhavsost med bagte løg og nødder og arla unika rød løber med bagt blomme. Hertil hjemmebagt knækbrød

Pris pr. kuvert kr. 59,-

 

Dessert:

  • 3 danske oste med frisk frugt, kiks og smørristet rugbrød (+15kr pr. kuv)
  • Hjemmebagt brownie bagt med Peter Beiers Cuba chokolade, hertil lækker hindbærsorbet,
  • Brammers hvide chokolademousse med et twist af Cuba caramel. Flot pyntet med  råsyltede brombær
  • Havtornemousse med flødeskum og høvlet mørk chokolade
  • Bailey cheesecake med masser af bær, på bund knuste oreos

Pris pr. kuvert kr. 69,-

Natmad:

  • Sandwich med hjemme lavet salater og pålæg.
  • Tomatsuppe med frisk basilikum, hjemmebagt brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 59,-

 

Vil du have personale med?

Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.

Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkner ved tallerken servering,

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring og hør nærmere på 7020-9590

 

Vi tager gerne opvasken for 20kr. pr. kuvert

    Er dette en bestilling eller forspørgsel?

    BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

    Dit navn

    Email:

    Adresse:

    Postnummer:

    Telefon:

    Dato for arrangementet:

    Gæster inviteres til kl:

    Ca. antal personer

    Ønskes velkomstretter?

    Vælg din forret

    Ganerenser

    Vælg din dyrevelfærds hovedret

    Efterret

    Vælg din dessert

    Vælg din natmad


    Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

    Skal vi tage opvasken?

    Ønskes serverings personale med?

    Ønskes kok med?

    Evt. bemærkninger

    Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"

    jeanne brammer_9

    jeanne brammer_3