Julen I Brammers menuer

Julen 2021 byder hos Brammers menuer på intet mindre end 3 julebuffeter og 1 juleplatte – 2 traditionelle lavet på gode, gamle opskrifter og 1 lidt mere utraditionel, men stadig meget julet og grøn buffet.

Vi bruger kun de bedste råvarer, som vi har sat sammen til at de velkendte og elskede julespecialiteter, der hører sig en rigtig julefrokost til. Du kan vælge vores lille, store eller gigantiske julebuffet samt den utraditionelle med lidt mere ny-klassiske juleretter.

 

Lille, stor eller en dejlig platte

Vores traditionelle julebuffeter indeholder alle populære juleretter, som vi alle elsker. Her fås f.eks.  gode sild, gravad laks, confiterede andelår, økologiske æg og håndpillede rejer samt Suså køds egen roastbeef, rullepølse, leverpostej og flæskesteg. Og til slut toppes der selvfølgelig af med mormor Brammers gamle opskrift på ris a la mande.

Julen er også de små intime sammenkomster, og her har vi taget den gamle klassiker op Juleplatten 2022 med super lækre karrysild, gravad laks, fiskefilet med remoulade og citron, roastbeef, flæskesteg og ost. Alt hvad selv de mest madglade julefrokostgæster kunne ønske sig.

Brammers lille og store julebuffet fås fra henholdsvis 325,- og 395,- pr. kuvert, mens juleplatten fås for blot kr. 299, ved. min 8 kuverter

 

Den mere utraditionelle julebuffet

Er du til nye smagsoplevelser, så er Brammers grønne julemenu, men stadig meget julet buffet, helt sikkert noget for dig. Her får du forskellige 10 retter, som hver giver et nyt twist til julens traditionelle smagsnuancer, men dog stadig rammer lige plet på denne dejlige årstid.

På menuen står der Dampet flotte hvide torskestykker lagt i en skøn hvidvinssauce med frisk dild på toppen, fintskåret rødkål med valnødder og marinerede tranebær, spidskål med appelsin og frisk persille

svampeterrin med persille emulsion og syrlig tomat, lakridsbagte rødbedestave,  grønkålssalat vendt i granatæble vinaigrette med friske granatæblekerner og syltede rødløg

flødebagte kartofler med friske løg, frittata med babyspinat, aubergine og tomat, ovnbagt laks med citron og persille, fad med Maubert brie og Vesterhavsost, druer og kiks

Denne menu kan laves til minimum 15 kuverter

Prisen på denne herlighed er 375,- pr. kuvert.

 

Med venlig hilsen,
Jeanne Brammer