Julen I Brammers menuer

Julen 2017 byder hos Brammers menuer på intet mindre end 4 julebuffeter – 3 traditionelle lavet på gode, gamle opskrifter og 1 lidt mere utraditionel, men stadig meget julet buffet.

Vi bruger kun de bedste råvarer, som vi har sat sammen til at de velkendte og elskede julespecialiteter, der hører sig en rigtig julefrokost til. Du kan vælge vores lille, store eller gigantiske julebuffet samt den utraditionelle med lidt mere ny-klassiske juleretter.

 

Lille, stor eller gigantisk julebuffet

Vores traditionelle julebuffeter indeholder alle populære juleretter, som vi alle elsker. Her fås f.eks.  gode sild, gravad laks, confiterede andelår, økologiske æg og håndpillede rejer samt Grambogårds egen roastbeef, rullepølse, leverpostej og flæskesteg. Og til slut toppes der selvfølgelig af med mormor Brammers gamle opskrift på ris a la mande.

Hvis dette ikke skulle være nok til din julefrokost får du i vores gigantiske julebuffet også kryddersild og marinerede sild, hjemmerøget laks, fiskefilet med remoulade og citron, Grambogårds gammeldags hamburgerryg – foruden sprøde rød- og hvidkålssalater og en osteanretning. Alt hvad selv de mest madglade julefrokostgæster kunne ønske sig.

Brammers lille og store julebuffet fås fra henholdsvis 249,- og 299,- pr. kuvert, mens den gigantiske julebuffet fås fra 399,-

 

Den mere utraditionelle julebuffet

Er du til nye smagsoplevelser, Brammers utraditionelle julebuffet, men stadig meget julet buffet, helt sikkert noget for dig. Her får du forskellige 9 retter, som hver giver et nyt twist til julens traditionelle smagsnuancer, men dog stadig rammer lige plet på denne dejlige årstid.

På menuen står der hjemmerøget laks med urtecreme, flødebagte kartofler, lakridsbagte rødbeder, fennikel med fløde og kapers, Grambogårds okseinderlår med nelliker samt brownie med Peter Beier chokolade, pyntet med hvid chokolade eller kirsebær panna cotta og høost med blommekompot, syltede valnødder og kiks. Velbekomme!

Prisen på denne herlighed er 349,- pr. kuvert.

 

Med venlig hilsen,
Jeanne Brammer