Juleaften 2018

Brammers har i år valgt at lave mad juleaften 2018. Det har vi fordi I, vores helt utrolig søde kunder har opfordret os til det. Så nu tilbyder vi Jer at lave maden, som vi synes at julemaden skal være, med alle de gode varme smage og herlige dufte. Vi har intet minimums antal, for vi synes at selv om man sidder alene, så skal man stadig have lov at hygge  sig med en hel komplet julemiddag. Vi har beskrevet mængden i en kuvert, så I selv kan afgøre hvor meget mindre nisser i familien kan spise!

Fra alle os til alle Jer ønsker vi en rigtig glædelig jul

Juleaftens menu 2018

Lækker fransk landand stegt helt klassisk med æbler og svesker ( vi regner 4 kuv. Pr. and, som vejer ca 3kg i rå tilstand)

Grambogårds saftige flæskesteg af kammen (2 skiver med 2 svær på hver. Pr. Kuvert)

Brune kartofler (175gr.)

Kogte hvide kartofler (75gr)

Hjemmelavet lækker krydret rødkål

Dejlig sauce (1,5dl. Pr. Kuv.)

Desserten er selvfølgelig vores hjemmelavet ris à la mande med vores egen kirsebærsauce.

Vi giver muligheden for at man selv laver dele af menuen, eller super deluxe måden, hvor vi laver alt klar

 

Valgmulighed 1:

Er hvor man henter maden imellem kl 10-12 og selv varmer anden op, selv steger flæskestegen, luner saucen kartoflerne og rødkålen.

Kuvertpris kr. 300,-

Valgmulighed 2:

Er hvor man henter maden imellem kl 16.45-17.15 og får al maden klar til servering i varmekasser (det vil være optimalt at spise senest kl 19). Her skal man blot give saucen en hurtig opvarming i en gryde.

Kuvertpris kr. 350,-

 

Man bestiller juleaften 2018 menuen ved at ringe til os på 7020-9590 tirsdag-lørdag fra kl 8-17, eller sender os en mail med bestillingen på bm@festmad.dk.

Julemaden og antal af kuverter skal være os i hænde senest den 12. december, da alt vores kød kommer fra små dyrevelfærdsgårde.