Brammers konfirmations menu 2019

Vælg en af disse skønne forretter:

  • Klassisk rejecocktail med håndpillet rejer, salat, thousand Island dressing og citron
  • Tarteletter med høns (fra Hopballe) i asparges, pyntet med stegt bacon og grønt drys
  • Grillede asparges med stenbiderrogn, rørt cremefraiche, rødløg og dild (Pris kan ændre sig på denne, så spørg endelig)
  • Oksecarpaccio fra Grambogård med rucola, ristet pinjekerner, parmesan, olivenolie og flagesalt

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Ønsker du 2 mindre forretter så der er i alt 4 retter koster dette kun 35kr ekstra pr. kuvert.

Hovedret:

  • Grambogård Kalvefilet, flødekartofler, caesar salat, tomatsalat med frisk mozzarella
  • Oksemørbrad med pommes rissolles, Pebersauce, bagte løg i estragon og cesarsalat (+45kr per. kuv.)
  • Grambogård Oksefilet med smørristede kartofler, sauce Bordelaise, melonsalat og grøn salat med lynsyltet bøgehatte og sprødt grønt

Dessert:

  • Nøddekurve med 3 slags is, flødeskum og frisk frugt
  • Brownie bagt med Peter Beier chokolade, Kastbergs hindbærsorbet, flødeskum og råmarineret bær
  • Brammers hvide chokolademousse med et twist af cuba caramel, flot pyntet med råmarineret brombær og mynte

Min 15 kuverter

Pris pr. kuvert for 3 retter: kr. 375,-

 

Ring til os på Tlf 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger din store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel herunder

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

 

Er dette en bestilling eller forspørgsel?

BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

Dit navn

Email:

Adresse:

Postnummer:

Telefon:

Dato for arrangementet:

Gæster inviteres til kl:

Ca. antal personer

Vælg en af disse skønne forretter:

Hovedret:

Dessert:


Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

Evt. bemærkninger

Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"

jeanne brammer_9

jeanne brammer_3