Mærkedage

Vi har sammensat særlige menuforslag til de store mærkedage i livet. I vores familie, har det altid været super vigtigt at man gjorde noget ekstra særligt, når der var mærkedage, uanset om det var barnedåb eller bryllup

Vi kan levere catering til hele Nordsjælland inkl. Glostrup, Brønshøj, Kongens Lyngby, Hellerup, Helsingør, Hornbæk, Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Værløse og Frederikssund. Du kan hente selv eller få os til at bringe det ud for priser fra 299,-.

 

Bryllup

Alt efter smag og behag, har vi sammensat en buffet mulighed og en serveret menu i op til 5 retter.

På ens bryllupsdag sidder man længe ved bordet, og der er som regel mange sange og taler. Derfor skal maden koordineres så det passer til Jeres stil.

Jeg kan ikke påpege nok, hvor vigtigt det er at man har en god stab af tjenere og måske kok, til at stå bagved, og få dagen til at glide, så man selv kan nyde den store dag, som i forvejen går alt for hurtigt

Bryllupsbuffet

Bryllupsmenuen

 

Konfirmation

Konfirmanden har en særlig plads i Brammers køkken. Det er som regel her at den ”nye” voksne, får en medbestemmelse i menuen. Vi er super stærke i at finde vores konfirmanders favoritter, og vi hjælper gerne med kærlig vejledning, så at det også passer ind med forældrenes ønsker.

Her er der både valg af 2-5 retters menuer, men sandelig også buffeter, hvor forret og dessert kan blive tallerkenserveret.

Her kan Jeg heller ikke påpege nok, hvor vigtigt det er at man har en god stab af tjenere og måske kok, til at stå bagved, og få dagen til at glide, så man selv kan nyde den store dag og sin konfirmand, der træder ind i de voksnes rækker.

Konfirmationsbuffet

Konfirmationsmenu

 

Barnedåb

Vi har lavet et lækkert menuforslag til barnedåben, hvor der tages udgangspunkt i at det er frokost.

Den er lavet til et mere uformelt set up, og ønsker man i stedet en evt. 3 retters menu, er vi altid på dupperne for at sammensætte Jeres personlige menu

 

Reception

Ja uden at prale!! så tror jeg at vi er verdensmestre i fingerfoods. Vi har de lækreste små retter,som er så fint pyntet og vores kunder ELSKER dem.  De passer fint til cocktailparties, firmajubilæer, og den uformelle runde fødselsdag, hvor man gerne vil have at ens gæster cirkulerer og snakker til en snack eller flere.

 

Vil du have personale med?

Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.

Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkner ved tallerken servering,

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

 

Ring og hør nærmere på 7020-9590

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

IMG_0298