Sharefood, Brammers nye favorit

Vi har for første gang sammensat en menu til hjemmesiden med sharefood.

Vi har lavet det længe, når vores kunder spørger til noget lidt anderledes, lidt hyggeligt og meget nært. Tapas på en helt ny måde

 

Vi har lavet følgende forslag der kan kombineres, så det er en lille sharefood altså en enkelt servering til terrassen og et glas vin, eller den kan være mere mættende men uden dessert i 2-3 serveringer. Eller det kan være en komplet løsning med dessert som svarer til en fuld middag.

Servering 1:

Håndpillede rejer i glas med citronmayonnaise og dild

Skøn hjemmelavet lakseroulade med røget laks fra Daniel Letz og hjemmerørt krydderurteostecreme

Grillede grønne asparges med vinaigrette på kapers, drueagurk og løg pyntet med kørvel

155kr. pr. kuvert

 

Servering 2:

Kyllingesalat med estragon og sprødt skind

Carpaccio med parmesan, god olivenolie, rucola og pinjekerner

Dyrevelfærdspølse med oliven

Grillet courgette med friske ærter og urter

115kr pr. kuvert

 

Servering 3:

2 oste med smørristet rugbrød og vindruer (Lille servering)

49kr. kuvert

 

Servering 4:

Jordbær/rabarber kompot med flødecreme og marengs

Karamelchokoladekage

Hvid chokolademousse med marineret brombær

75kr. pr. kuvert

Dette er blot vores favoritter.
Du kan kontakte os, og få skræddersyet dine favoritter.

Ring til os i dag på Tlf 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi sammen laver en fantastisk sharefood oplevelese til jer

Herunder kan du se et udvalg af de muligheder vi tilbyder, som du kan vælge imellem til din perfekte menu.

  • Håndpillede rejer i glas med citronmayonnaise og dild
  • Daniel Letz røget laks med smøreost creme
  • Lakseklods med sauce verte og ærteskud
  • Torskerilette med sprød salat
  • Store marineret hvidløgsrejer fra havet
  • Quinora med pesto og sprødt grønt
  • Grønne asparges med Tomater, mozzarella og basilikum
  • Salat, friske pillede ærter, radiser og urter
  • Sommersalat med jordbær og feta
  • Tzatziki!
  • Kyllingesalat med estragon og sprødt skind på salatblad
  • Hvide asparges med ørredrogn
  • Lynstegt tun med teriaky og tangsalat
  • Stegt helleflynder med ærtecreme og karse
  • Rødbede, pinjekerner, peberrod og oregano
  • Revet rødbede, fløde og kokos
  • Carpaccio med parmesan og pinjekerner

Desserter:

  • Hindbærmousse med flødeskum og ristede nødder
  • Bailey chokolademousse med flødeskum og høvlet mørk chokolade
  • Brownie bagt med Peter Beier chokolade ”Cuba”
  • Brammers hvide chokolademousse med et twist af Cuba caramel og friske bær
  • Karamelchokoladekage
  • Glas med marineret jordbær og mynte med en kugle vaniljeis på toppen