Sommeren 2023

Hos Brammers menuer er der mange ting at glæde sig til i sommeren 2023. Vi har taget årstidens bedste ingredienser og kombineret dem i fire stærke sommer buffeter, som du kan få allerede i Juni, Juli og August.

Du kan vælge mellem vores fleksible vælg-selv-buffet, vores store eller lille sommerbuffet, vores valgfrie 1-8 retters menu eller vores særlige super tilbud til de mange gæster.

Vi kan levere catering til hele Nordsjælland inkl. Glostrup, Brønshøj, Kongens Lyngby, Hellerup, Helsingør, Hornbæk, Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Værløse og Frederikssund. Du kan hente selv eller få os til at bringe det ud for priser fra 299,-.

 

Den grønne sommerbuffet

Den grønne sommerbuffet består af 9 lækre sommerretter.

Her er noget for den vegetariske eller meget grøntspisendes smag – og buffeten indeholder således både fad med håndpillede rejer, tortilla wraps med god pesto, stegte grønsager og tomat grillede spidskålsbåde med drys af frisk persille, caprese med fersken og burrata, skåret meloner og mynte, lækkert hjemmebagt brød med og pisket smør, Kartoffelsalat med friske krydderurter, sennepsdressing og rødløg. Sprød romain salat med friske bær, og slutter af med vores hjemmelavet jordbær/rabarbertrifli

 

Den lækre sommerbuffet

Med den lækre sommerbuffet får du grillstegt laks med mild urtecreme, Susås skønne kalvefilet, kartoffelsalat med sennepsdressing og rødløg, Salat med tomat, god feta og friske ærter. Salat med sprødt grønt, bær og syrnet flødedressing, frittatas med spinat svampe, hjemmebagt brød og vores version af en koldskålsdessert med kammerjunkebund og friske jordbær.

En mindre men særdeles smagfuld menu!

 

Vælg-selv-buffet

Vælg-selv-buffeten er for dig, som gerne selv vil komponere din festmad.

Vælg mellem 6 forskellige slags velstegt kød, 3 alternativer til kød, 7 lækre salater og 5 kartoffelretter Vælg-selv-buffeten kommer naturligvis også med hjemmebagt brød og Madagaskar pebersauce

 

Supertilbuddet til de mange

Sommerens bedste tilbud hos Brammers menuer er et super deluxe menu til større selskaber med minimum 15 gæster.

Her vælger du mellem 2 luksus forretter , begge serveret med hjemmebagt brød og smør.

Derefter skal du bestemme dig for 2 slags Suså velfærdskød af enten okse eller svin og stegt skøn laks tilberedt med sæsonens bedste urter og grønt.

Derudover vælger du lækker kartoffelret med f.eks. løvstikke eller marineret og 3 af vores skønne salater.

Til sidst er det tid til en dessert. Her kan du frit vælge 2 desserter ud af 6 spændende valgmuligheder.

En overdådig sommerbuffet værdig til selv det mest madelskende selskab.

 

1-8 retters sommer menu

Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag med vores 1-8 retters menu. Det er sommer, med masser af saft og smag i alle råvarer.

Vi er stolte af at præsentere vores favoritter i sommeren herunder.

Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum, så der er plads i maven til den næste nydelse.

Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,

Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer