Sommeren 2022

Hos Brammers menuer er der mange ting at glæde sig til i sommeren 2022. Vi har taget årstidens bedste ingredienser og kombineret dem i fire stærke sommer buffeter, som du kan få allerede i Juni, Juli og August.

Du kan vælge mellem vores fleksible vælg-selv-buffet, vores store eller lille sommerbuffet, vores valgfrie 1-8 retters menu eller vores særlige super tilbud til de mange gæster.

Vi kan levere catering til hele Nordsjælland inkl. Glostrup, Brønshøj, Kongens Lyngby, Hellerup, Helsingør, Hornbæk, Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Værløse og Frederikssund. Du kan hente selv eller få os til at bringe det ud for priser fra 299,-.

 

Den grønne sommerbuffet

Den grønne sommerbuffet består af 9 lækre sommerretter.

Her er noget for den vegetariske eller meget grøntspisendes smag – og buffeten indeholder således både fad med håndpillede rejer, tortilla wraps med god pesto, stegte grønsager og tomat  grillede spidskålsbåde med drys af frisk persille, caprese med mozzarella og frisk basilikum skåret meloner og mynte, lækkert hjemmebagt brød med og pisket smør, små halve stegte kartofler med skræl og persille sprød romain salat medfriske ærter og Blomkål og slutter af med vores hjemmelavet jordbær/rabarbertrifli

 

Den lille sommerbuffet

Selvom denne buffet er ”lille”, er her mere end rigeligt til, at dine gæster kan blive mætte.

Med den lille sommerbuffet får du håndpillede rejer med mild urtecreme, Susås skønne kalvefilet, kartofler stegt med smør og drysset med persille, caprese med god mozzarella og

frisk basilikum, Salat med sprødt grønt, bær og syrnet flødedressing, melon og mynte, hjemmebagt brød og smør og jordbær/rabarber kompot med frisk flødecreme og høvlet mørk chokolade.

En mindre men særdeles smagfuld menu!

 

Vælg-selv-buffet

Vælg-selv-buffeten er for dig, som gerne selv vil komponere din festmad.

Vælg mellem 6 forskellige slags velstegt kød, 3 alternativer til kød, 7 lækre salater og 5 kartoffelretter Vælg-selv-buffeten kommer naturligvis også med hjemmebagt brød og Madagaskar pebersauce

 

Supertilbuddet til de mange

Sommerens bedste tilbud hos Brammers menuer er et super deluxe menu til større selskaber med minimum 15 gæster.

Her vælger du mellem 2 luksus forretter , begge serveret med hjemmebagt brød og smør.

Derefter skal du bestemme dig for 2 slags Suså velfærdskød af enten okse eller svin tilberedt med sæsonens bedste urter og grønt.

Derudover vælger du lækker kartoffelret med f.eks. løvstikke eller marineret og 3 af vores skønne salater.

Til sidst er det tid til en dessert. Her kan du frit vælge 2 desserter ud af 6 spændende valgmuligheder.

En overdådig sommerbuffet værdig til selv det mest madelskende selskab.

 

1-8 retters sommer menu

Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag med vores 1-8 retters menu. Det er sommer, med masser af saft og smag i alle råvarer.

Vi er stolte af at præsentere vores favoritter i sommeren herunder.

Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum, så der er plads i maven til den næste nydelse.

Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,

Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.

 

Vil du have personale med?

Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.

Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkner ved tallerken servering,

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring og hør nærmere på 7020-9590

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer