1-8 retters menu sommer
Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag. Det er sommer, med masser af saft og smag i alle råvarer.
Vi er stolte af at præsentere vores favoritter i sommeren herunder.
Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum, så der er plads i maven til den næste nydelse.
Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,
Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.
Velkomst:
- Blinis med ørredrogn, pisket cremefraiche og finthakket rødløg
- Kanape med håndpillet rejer, citrusemulsion og frisk dild
- Kanape med røget laks, peberrodscreme og kørvel
Pris pr. kuvert kr. 75,-
Forretter
- Håndpillede rejer på bund af sprød salat med citronmayonnaise, tallerkensmækker og tomat
- Daniel Letz røget laks, med citrusemulsion, radiser, krydderurter og asparges
Serveres med vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. Stk. Kr.99,-
Mellemretter
- Oksecarpaccio med parmesanflager, pinjekerner, rucola, olivenolie og flagesalt
- Caprese af solmodne tomater, god mozzarella, basilikum, olivenolie og flagesalt
Pris pr. Stk. Kr.89,-
Ganerenser:
- 2 kugler lækker Peter Beier sorbet kr. 35
Hovedretter
(Alt kød i Brammers menuer kommer fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)
- Stegt kalvefilet med skøn cremet svampesauce, nye kartofler i smør og persille. Hertil skøn grøn salat med agurk, friske ærter og syltede rødløg og en vandmelonssalat
- Barbeque marineret oksefilet med rødvinssauce, serveres med rosmarin stegte kartofler Mormorsalat, og grøn salat med ærter og syltede rødløg
- Hopballe kyllingebryst stegt med citrus gremulata, serveres med tomatsky, kartofler stegt med persille, sprød grøn salat med små tomater, friske ærter og stegte små majskolber
- Susås formidable oksemørbrad stegt med salt og peber, hertil serverer vi en skøn rødvinssauce, nye små stegte kartofler med skræl den dejligste sommer salat af sprøde salatblade, friske ærter, agurk og vandmelon og en super frisk og velsmagende tomatsalat (+50kr. pr. kuvert)
Pris pr. kuvert kr. 239,-
Minimum 10 kuverter
Efterret:
- Vesterhavsost med bagte løg og nødder og arla unika rød løber med bagt blomme. Hertil hjemmebagt knækbrød
Pris pr. kuvert kr. 75,-
Desserter
- 3 danske oste med friske druer og oliven (+25kr)
- Rabarber/jordbærkompot med frisk flødecreme og høvlet mørk chokolade
- Brammers hvide chokolademousse med friske jordbær
- Brammers klæge chokoladestang med kaluha creme og sorbetis
- Islagkage (man skal selv skære den ud) fra Peter Beier med mørk chokoladeis, vanilje is, og jordbær sorbet, på en bund af Peter Beiers egen marcipan. Særpris 55kr. pr. kuvert
Pris pr. stk kr. 89,-
Natmad
- Sandwich med hjemmelavet salater og pålæg. Kr. 30 pr. stk.
- Tomatsuppe med frisk basilikum og hjemmebagt brød. Kr. 109 pr person
- saltmad; 3 forskellige lækre pølser med oliven, peberfrugt, løg og dejlig groft rugbrød kr. 159 pr. kuv.
Vil du have en kok med til at stå for menuen?
Kokken sørger for maden holdes dejlig varm og enten tallerkenanretter maden eller anretter på fade.
Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.
Ring til os på Tlf. 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger jeres store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel ved at benytte formularen.
Med venlig hilsen
Jeanne Brammer