1-8 retters menu sommer

Her har vi lavet et skønt forslag til jeres siddende middag. Det er sommer, med masser af saft og smag i alle råvarer.
Vi er stolte af at præsentere vores favoritter i sommeren herunder.
Nogle fester passer bedst til 3-4 retter, og andre gange vil vi bare gerne have at hele festen foregår ved middagsbordet med mange retter, som kan blive serveret med gode mellemrum,så der er plads i maven til den næste nydelse.

Vores dygtige personale er eksperter i at hygge om jer på sådanne dage. I skal blot selv vælge jeres antal retter og hvad de skal bestå af,

Hvorfor ikke forkæle sig selv og sine gæster med 5-8 retter af Brammers mad, kreeret fra bunden, udelukkende på dansk dyrevelfærd, med omtanke for miljøet, respekt for årstiden og ud af det inderste af vores hjerter.

 

Velkomst:

  • Blinis med ørredrogn, pisket cremefraiche og finthakket rødløg
  • Kanape med håndpillet rejer, citrusemulsion og frisk dild
  • Lille sprødstegt ramsløgspølse, viklet i bacon på pind

Pris pr. kuvert kr. 59,-

 

Forretter/Mellemretter

  • Håndpillede rejer på bund af sprød salat med citronmayonnaise, tallerkensmækker og tomat
  • Daniel Letz røget laks, med sauce vert, radiser og asparges
  • Oksecarpaccio med parmasanflager, pinjekerner, ruccola, olivenolie og flagesalt
  • Zucchini Grillata, vegetar forret med grillet Zucchini hvidløg, persille og olivenolie
  • Jomfruhummer bisque med brunoise grønt og jomfruhummer
  • Stegte kammuslinger på bund af brændt blomkålspure med syltede rødløg og ærtskud
  • Caprese af solmodne tomater, god mozzarella, basilikum,olivenolie og flagesalt

Alle serveres med vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. Stk. Kr.75,-

Ganerenser:

  • 2 kugler citrussorbet kr. 20

Hovedretter

(Alt kød i Brammers menuer kommer fra dansk dyrevelfærdskvæg og grise)

  • Stegt kalvefilet med skøn cremet svampesauce, nye kartofler i smør og persille. Hertil skøn grøn salat med agurk og friske ærter og syltede rødløg
  • Barbeque marineret oksefilet med rødvinssauce, serveres med rosmarin stegte kartofler og klassisk cesar med hjemmelavede brødcroutoner og brændte løg
  • Hopballe kyllingebryst stegt med citrus gremulata, serveres med tomatsky, kartofler stegt med persille, sprød grøn salat med grønne asparges og friske ærter og vandmelon med mynteblade
  • Susås formidable oksemørbrad stegt med salt og peber, hertil serverer vi en skøn rødvinssauce, nye små stegte kartofler med skræl og den dejligste sommer salat som er en lun salat med sprøde salatblade vendt med stegte perleløg, bacon og friske ærter og tomatsalat (+39kr. pr. kuvert)

Pris pr. kuvert kr. 229,-

Minimum 10 kuverter

 

Efterret:

  • Vesterhavsost med bagte løg og nødder og arla unika rød løber med bagt blomme. Hertil hjemmebagt knækbrød

Pris pr. kuvert kr. 59,-

Desserter

  • 3 danske oste med friske druer og oliven (+15kr)
  • Bailey cheesecake med friske jordbær og oreobund
  • Hvid chokolade ganasche med friske bær og mørk chokolade
  • Havtornemousse med flødeskum og lækre chokoladespåner
  • Islagkage fra Peter Beier med mørk chokoladeis, vanilje is, og jordbær sorbet, på en bund af Peter Beiers egen marcipan. Særpris 55kr. pr. kuvert

Pris pr. stk kr. 69,-

Natmad

  • Sandwich med hjemmelavet salater og pålæg. Kr. 25 pr. stk
  • Tomatsuppe med frisk basilikum og hjemmebagt brød. Kr 59 pr person
  • saltmad; 3 forskellige lækre pølser med oliven, peberfrugt, løg og dejlig groft rugbrød kr. 79 pr. kuv.

Vil du have en kok med til at stå for menuen?

Kokken sørger for maden holdes dejlig varm og enten tallerkenanretter maden eller anretter på fade.

Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.

Ring til os på Tlf. 70 20 95 90 og lad os få en snak om, hvordan vi planlægger Jeres store dag
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel ved at benytte formularen.

 

Med venlig hilsen
Jeanne Brammer

    Er dette en bestilling eller forspørgsel?

    BESTILLINGFORESPØRGSEL (SKRIV I BEMÆRKNINGER HVAD FORESPØRSLEN GÅR PÅ)

    Dit navn

    Email:

    Adresse:

    Postnummer:

    Telefon:

    Dato for arrangementet:

    Gæster inviteres til kl:

    Ca. antal personer

    Ønskes velkomstretter?

    Vælg din forret

    Ganerenser

    Vælg din hovedret med dansk dyrevelfærds kød

    Efterret

    Vælg din dessert

    Vælg din natmad


    Udbringning af festmad afregnes efter km fra køkkenet på flg måde: 0-14 km Kr. 299 / 15-24 km Kr. 399 / 25-34 km Kr. 499 / 35-50 km Kr. 599

    Ønskes kok med?

    Ønskes serverings personale med?

    Evt. bemærkninger

    Vær venligst opmærksom på at din besked først er sendt når du ser kvitteringssiden "Tak for din henvendelse"

    jeanne brammer_9

    jeanne brammer_3