Vælg selv buffet vinter 2022-2023
Vælg 2 slags frilandskød:
- Oksefilet stegt med flagesalt og friske krydderurter
- Fad med svinemørbradbøffer svampe og løg
- Svinemørbrad stegt med grøn urtepesto
- Kalvetyksteg stegt med nelliker, enebær, allehånde og timian
- Kalveculotte stegt med røgsalt
- Skinkeculotte stegt med salt og friskkværnet peber
- Skinkeinderlår braiseret i vinterens urter og grønt
Vælg så 2 salater til det dejlige kød:
- Rødbeder bagt med lakrids
- Blandet salat med bagte blommer, med vinaigrette ved siden af
- Nordisk coleslaw
- Grøn salat med tomater og nøddebagte skalotteløg
- Spidskålssalat med tang og tørrede bær
- Hvidkål med appelsin og persille
- Grøn salat med granatæble, sugarsnaps og agurk
Så mangler du en kartoffel:
- Kartofler stegt i citron og olie
- Flødekartofler med forårsløg
- Smørstegte kartofler med frisk persille på
- Kartofler stegt i rosmarin
- Kartoffel og bacon tærte
Menuen serveres med Madagaskar pebersauce og husets brød og smør
Pris pr. kuvert 275kr. Serveres til minimum 15 kuverter
Hvis du synes at der skal en anden sauce til, kan jeg f.eks. tilbyde sauce bordelaise og svampesauce. De koster 10 kr. ekstra pr. kuvert og er også lavet helt fra bunden med ordentlig fond