VINTERENS SUPER TILBUD TIL DE MANGE
(Alt kød i Brammers menuer kommer fra danske dyrevelfærdsdyr)
Vælg en forret til at starte på:
- Langtidsstegt okseinderlår (kold) med vores velsmagende svampe emulsion, frisk grønkål, syltede tranebær og sprøde chips
- Riette på hvid fisk med kapers og citron, flot pyntet med frisésalat og skovsyre
Serveres med hjemmebagt brød og smør
Vælg 2 slags Dyrevelfærds kød:
- Oksefilet stegt med flagesalt og Dijon
- Svinemørbrad stegt med grøn urtepesto
- Hopballe kylling over- og underlår stegt med løvstikke
- Kalveculotte stegt med flagesalt
- Skinkeinderlår braiseret i hvidvin, urter og masser af kærlighed
Vælg 2-3 slags skønne salater til:
- Blandet salat med bagte blommer og god olivenolie
- Nordisk coleslaw
- Stegte jordskokker med honning dressing og hasselnøddeflager
- Tomater med nøddebagte skalotteløg
- Hvidkål med appelsin og persille
- Grøn salat med granatæble, sugar snaps og agurk
Og tag endelig en kartoffel til:
- Kartofler stegt i citron og olie
- Kartofler stegt med timian
- Smørstegte kartofler med frisk persille på
- Kartofler stegt i rosmarin
- Flødebagte kartofler (+10kr. pr. kuv)
Og nu til den store finale, og der kan du vælge 2 desserter:
- Hindbærmousse med flødeskum og hasselnødder
- Karamelchokoladekage
- Hvid chokolademousse med råmarineret brombær
- Brownie bagt med Peter Beiers Cuba chokolade
- Bailey cheesecakes
Pris pr. kuvert
Kr. 359 fra 40 personer
Kr. 389 fra 30-39 personer
Kr. 409 fra 15-29 personer
Vil du have personale med?
Vi har både kokke og serveringsdamer tilknyttet Brammers menuer.
Kokken sørger for at maden holdes dejlig varm, fylder op, kan tranchere ved buffet, præsentere menuen, anrette tallerkner ved tallerken servering,
Vi kan også anvise dygtigt serveringsdamer, som kan sørge for alt lige fra borddækning, servering og kaffebryg.
Ring og hør nærmere på 7020-9590
Du kan også sende en bestilling eller uforpligtende forespørgsel til højre.
Med venlig hilsen
Jeanne Brammer